O radiju

CMR Logo 4Dana 31.svibnja 2008 godine u 21:37 h, prvi puta su se putem interneta čuli zvuci našeg radija.
CMR projekt su pokrenuli DJ Bafy i DJ Sky uz podršku našeg stručnjaka i programera KCS-a koji i dan danas obogaćuje naš projekt sa idejama i inovacijama. Ponosni smo što je i nakon toliko godina od osnivanja radio i dalje aktivan te se nadamo da će još dugo tako i biti.
Dosta toga se promjenilo u ovim godinama rada CMR-a i to uglavnom u pozitivnom smislu. Web portal i dalje izrađujemo i održavamo sami koliko stignemo i umijemo kao i od samog početka, a rezultate ste imali prilike vidjeti tjekom ovih godina pa do danas. Trenutno web portal izgleda “malo” bolje nego što je izgledao prije par godina, ali kako se kaže: “Prvih 100 godina je najteže, a poslje već bude lakše :D”. Trenutno imamo 7 audio stream-ova što znači da možete slušati 7 različitih radio stanica unutar CMR-a. Prvu i primarnu sa domaćom glazbom, drugu sa stranom dance glazbom, treću sa stranim hitovima 70’s, 80’s i 90’s godina, četvrtu sa temom “Love Song”, petu sa “Italo Disco” glazbom, šestu sa “CRO” hitovima te sedmu pod nazivom “Tambura” čije ime govori za sebe. TV portal i dalje radi kada DJ-i vode program uživo što Vam omogućuje da pratite naš radio program uživo i putem televizije tj. web kamere aktualnog DJ-a koji vodi program, što smo i prvi uveli na našem području, ali i šire. Zbog toga smo i dalje prisutni sa našim sloganom koji koristimo od samoga početka, a on glasi:

Projekt “Club Music Radio” je volonterski opredjeljen što znači da kao takav ne postiže nikakve prihode. Svi članovi ekipe CMR-a rade na dobrovoljnoj bazi iz hobija. Pošto su troškovi za sve servere i održavanje CMR projekta dosta visoki, donacije i sponzorstva bilo kojeg oblika su dobro došla. Na web portalu će biti istaknuti svi oni koji su donirali i pomogli da se CMR projekt i dalje održi On-Line.
Ukoliko i Vi želite postati donator ili sponzor, javite nam se putem KONTAKT FORME


Posebni događaji na CMR-u

CLUB MUSIC RADIO je napunio 7 !

7 godina CMRDragi naši CLUBOVCI !
S velikom radošću želimo podjeliti ovu vijest sa Vama. Naime, na današnji dan 31.svibnja 2008 godine u 21:37 h, dakle prije 7 godina, prvi puta su se putem interneta čuli zvuci našeg radija.
CMR projekt su pokrenuli DJ Bafy i DJ Sky uz podršku našeg stručnjaka i programera KCS-a koji i dan danas obogaćuje naš projekt sa idejama i inovacijama.
Ponosni smo što je i 7 godina nakon osnivanja radio i dalje aktivan te se nadamo da će još dugo tako i biti.
Dosta toga se promjenilo u ovih 7 godina rada CMR-a i to uglavnom u pozitivnom smislu. Web portal i dalje izrađujemo i održavamo sami koliko stignemo i umijemo kao i od samog početka, a rezultate ste imali prilike vidjeti tjekom ovih godina pa do danas. Trenutno web portal izgleda “malo” bolje nego što je izgledao prije par godina, ali kako se kaže: “Prvih 100 godina je najteže, a poslje već bude lakše :D”. Trenutno imamo 7 audio stream-ova što znači da možete slušati 7 različitih radio stanica unutar CMR-a. Prvu i primarnu sa domaćom glazbom, drugu sa stranom dance glazbom, treću sa stranim hitovima 70’s, 80’s i 90’s godina, četvrtu sa temom “Love Song”, petu sa “Italo Disco” glazbom, šestu sa “CRO” hitovima te sedmu pod nazivom “Tambura” čije ime govori za sebe. TV portal i dalje radi kada DJ-i vode program uživo što Vam omogućuje da pratite naš radio program uživo i putem televizije tj. web kamere aktualnog DJ-a koji vodi program što smo i prvi uveli na našem području, ali i šire.
CM_Logo_white_outlinePovodom sedme obljetnice postojanja radija, održati će se “TULJUMB BIRTHDAY PARTY” Club Music radija gdje će prisustvovati svi DJ-i CMR-a koje budemo mogli okupiti na jednom mjestu u isto vrijeme, a i poneki gosti. Svečani program ćemo prenositi kao i obično putem našeg Audio Stream-a 1 FOLK i putem TV portala cijeloga dana, a isto tako i u večernjim satima.
Pozivamo SVE CLUBOVCE da se pridruže slavlju putem CHAT servisa te da uveličaju našu proslavu sudjelovanjem u večernjem programu Club Music Radija !
Točan termin proslave ćemo objaviti na našem web-portalu www.cmr-1.com i putem naše Facebook stranice, grupe i profila.

GLEDAJ, SLUŠAJ I ZABAVLJAJ SE !

Želimo Vam i dalje ugodne trenutke uz naš i Vaš Club Music Radio.

Pozdravlja Vas DJ Bafy & Team !

CMR TULJUMB PARTY
Subota, 21. lipnja 2014. godine

CLUB MUSIC RADIO je napunio 6 !

Torta 6 godinaDragi naši CLUBOVCI !
S velikom radošću želimo podjeliti ovu vijest sa Vama. Naime, na današnji dan 31.svibnja 2008 godine u 21:37 h, dakle prije 6 godina, prvi puta su se putem interneta čuli zvuci našeg radija.
CMR projekt su pokrenuli DJ Bafy i DJ Sky uz podršku našeg stručnjaka i programera KCS-a koji i dan danas obogaćuje naš projekt sa idejama i inovacijama.

Ponosni smo što je i 6 godina nakon osnivanja radio i dalje aktivan te se nadamo da će još dugo tako i biti.
Dosta toga se promjenilo u ovih 6 godina rada CMR-a i to uglavnom u pozitivnom smislu. Web portal i dalje izrađujemo i održavamo sami koliko stignemo i umijemo kao i od samog početka, a rezultate ste imali prilike vidjeti tjekom ovih godina pa do danas. Trenutno web portal izgleda “malo” bolje nego što je izgledao prije par godina, ali kako se kaže: “Prvih 100 godina je najteže, a poslje već bude lakše :D”. Trenutno imamo 5 audio stream-ova što znači da možete slušati 5 različitih radio stanica unutar CMR-a. Prvu i primarnu sa domaćom glazbom, drugu sa stranom dance glazbom, treću sa stranim hitovima 70’s, 80’s i 90’s godina, četvrtu sa temom “Love Song” i petu sa “Italo Disco” glazbom. TV portal i dalje radi kada DJ-i vode program uživo što Vam omogućuje da pratite naš radio program uživo i putem televizije tj. web kamere aktualnog DJ-a koji vodi program što smo i prvi uveli na našem području, ali i šire.

CM_Logo_white_outlinePovodom šeste obljetnice postojanja radija, u subotu 21. lipnja 2014. godine održati će se “TULJUMB PARTY” u glavnom studiju Club Music radija gdje će prisustvovati svi aktivni DJ-i. Svečani program ćemo prenositi kao i obično putem našeg Audio Stream-a 1 FOLK i putem TV portala cijeloga dana, a isto tako i u večernjim satima.
Pozivamo SVE CLUBOVCE da nam se pridruže slavlju putem CHAT servisa te da uveličaju našu proslavu sudjelovanjem u večernjem programu Club Music Radija !

GLEDAJ, SLUŠAJ I ZABAVLJAJ SE !

Želimo Vam i dalje ugodne trenutke uz naš i Vaš Club Music Radio.
Pozdravlja Vas DJ Bafy & Team !

Subota 1. ožujka 2014. godine od 19:00 sati veliki MASKENBAL na CLUB MUSIC RADIJU !

Buncic-3

Subota 1. ožujka 2014. godine od 19:00 sati veliki MASKENBAL ! HOTEL “BUNČIĆ” u Vrbovcu bira 10 najljepših maski koje će osvojiti vrijedne nagrade. Pjevajte, plešite i veselite se uz sastav iz Zagreba sa poznatim pjevačem Jahijom Gračanlić. Rezervacije mjesta na mob.: 091 564 2915

www.hotel-buncic.hr

Za prijenos programa uživo putem našeg TV portala i Audio Stream-a 1 (FOLK) biti će zaduženi voditelji CMR-a DJ KrešoMax, DJ Mario i DJ MP Codex u suradnji s Vladimirom Flajsom.

Svim CLUBOVCIMA želimo lijepu zabavu !

Želimo Vam i dalje ugodne trenutke uz naš i Vaš Club Music Radio.

Pozdravlja Vas DJ Bafy & Team !

Petak 14. veljače 2014 godine od 19:00 sati proslava Valentinova na CLUB MUSIC RADIJU !

Radio Banovina i Vladimir FlajsPetak, dana 14.veljače 2014.godine, od 19:00 sati održati će se emisija narodne glazbe pod nazivom “PJESME KOJE SRCE DIRAJU” urednika i voditelja Vladimira Flajsa. Club Music Radio u suradnji sa Radio Banovinom prenositi će proslavu Valentinova direktno iz restorana “ZA VAŠU DUŠU” u Okuju kod Velike Gorice. Na proslavi će nastupati narodni sastav “VEGAS” sa pjevačem iz Zagreba, a za prijenos uživo putem našeg TV portala i Audio Stream-a 1 (FOLK) biti će zaduženi voditelji CMR-a DJ KrešoMax i DJ Mario.

Svim CLUBOVCIMA želimo ugodnu zabavu
i sretno Valentinovo !

Želimo Vam i dalje ugodne trenutke uz naš i Vaš Club Music Radio.
Pozdravlja Vas DJ Bafy & Team !

Nedjelja 19. siječanj 2014 godine od 20:00 sati – Grupa KISS (Zagreb) u gostima na CLUB MUSIC RADIJU !

Kiss-1

Pozdrav CLUBOVCI !

CMR studio Bjelovar koji vodi DJ Mario će Vam predstaviti Grupu KISS iz Zagreba.

Grupa “Kiss” vrlo uspješno posluje u glazbenim vodama od 2002. godine. Sviraju sve vrste glazbe i za sve prigode (svadbe, domjenci, koncerti…)

Od početka karijere odsvirali su preko 2000 svirki (od toga preko 700 svadbi) po čitavoj Hrvatskoj te u inozemstvu (Slovenija, Njemačka, Švicarska, Kanada.)… 

Garancija izvrsnosti se temelji na iskustvu, profesionalnosti i ljubavi prema sviranju te prijateljskom odnosu sa gostima!
Ako tražite najbolju zabavu, pozovite prijatelje.
Ako tražite vrhunske glazbenike, otiđite na koncert simfonijskog orkestra.
Ako želite najbolji koncert, morate ići na koncert Miše Kovača.
Ako tražite sve to u jednom, zovite GRUPU KISS !!!
Kontakt telefoni: 091 / 513-7085 i 098 / 965-9032

Više informacija o Grupi KISS pogledajte na njihovom web portalu www.grupakiss.eu

Tijekom emisije emitirati ćemo pjesme Grupe KISS i razgovarati s njenim članovima. U programu uživo možete se uključiti i Vi te razgovarati putem Skype-a s cijelom ekipom.
Program će se emitirati putem TV portala i Audio Stream-a 1 FOLK

SLUŠAJ UŽIVO !

Želimo Vam i dalje ugodne trenutke uz naš i Vaš Club Music Radio.
Pozdravlja Vas DJ Bafy & Team !

Srijeda 8. siječanj 2014 godine od 20:00 sati – T.S. Od srca do srca (Zagreb) u gostima na CLUB MUSIC RADIJU !

Od serca do srca

Pozdrav CLUBOVCI !

CMR studio Bjelovar koji vodi DJ Mario će Vam predstaviti peteročlani tamburaški sastav OD SRCA DO SRCA iz Zagreba. U gostima će biti još i Damir Mihovec – Miki, sadašnji menadžer, a bivši menadžer sastava Gazde.

Članovi benda su: Filip, Josip, Zvonimir, Domagoj i Robert. Skupina mladića iz zagrebačkog kvarta Podsljeme, naselja Markuševec, u tamburaškom svijetu poznatom kao kolijevci vrsnih glazbenika. Kao tamburaški sastav postoje već punih 9 godina i još su uvijek u neprekidnoj potrazi za novim izazovima.

Upoznavanje s tamburom

“Odrastali smo uz glazbu Gibonnia, Prljavaca, Balaševića, Dire Straitsa, Stinga… Tamburašku glazbu slušali smo onoliko koliko je bila zastupljena u medijima.
Naši prvi susreti s  tamburom odvili su se u osnovnoj školi u Markuševcu kod profesora Danka Mazuta. Uz njega smo prohodali i svoje prve korake s tamburom u ruci; on nas je poučio osnovama, ali je bio i osoba koja nam je u srca usadila ljubav prema tamburi i glazbi općenito.
Nedugo potom priključujemo se lokalnom hrvatkom kulturno-umjetničkom društvu „Prigorec“ gdje nastavljamo upoznavati tamburu i tamburašku glazbu općenito.”
… Što još govore članovi tamburaškog sastava “Od srca do srca” o sebi, pogledajte na njihovom web portalu  www.odsrcadosrca.hr

Tijekom emisije emitirati ćemo pjesme T.S. Od srca do srca i razgovarati s njenim članovima. U programu uživo možete se uključiti i Vi te razgovarati putem Skype-a s cijelom ekipom. Program će se emitirati putem TV portala i Audio Stream-a 1 FOLK

Pored DJ Marija u emisiji će sudjelovati i DJ KrešoMax, jedan od voditelja Club Music Radija !

Želimo Vam i dalje ugodne trenutke uz naš i Vaš Club Music Radio.

Pozdravlja Vas DJ Bafy & Team !

Srijeda 16. listopada 2013 godine od 20:00 sati – BONITA Band (Virovitica) u gostima na CLUB MUSIC RADIJU !

Bonita Band Virovitica

Pozdrav CLUBOVCI !

CMR studio Bjelovar koji vodi DJ Mario će Vam predstaviti šesteročlani glazbeni sastav BONITA BAND iz Virovitice koji je od 2006. godine aktivan na glazbenoj sceni.
Članovi benda su: SAMIR “SAMYBOY” DOBROSTAL (vokal), MIROSLAV “MIKI” BENČIK (harmonika, vokal), ŽELJKO “ČIKA KURE” KURJANČIĆ (električna gitara, vokal), DARIO “JAZAVAC” PULJA (bubnjevi), TOMISLAV “ŠILJO” GOLUBIĆ (bas gitara, vokal), TIHOMIR “JAZAVAC II” PEMPER (klavijatura, vokal).

“Za Vas koji ste upoznati s načinom rada neke glazbene skupine, neće biti potrebna posebna objašnjenja, budući znate koliko puno rada i truda je potrebno da bi neka javna izvedba bila odlična. Put do ovog dana nije bio lagan, ali upornošću i strpljenjem, uspjeli smo stvoriti respektabilan krug slušatelja, prijatelja i poznanika te smo prema mišljenju mnogih, među vodećim bandovima na našem području.”
… Što još govore članovi Bonita Band-a o sebi, pogledajte na njihovom web portalu www.bonitaband.com

Tijekom emisije emitirati ćemo pjesme Bonita Banda-a i razgovarati s njenim članovima. U programu uživo možete se uključiti i Vi te razgovarati putem Skype-a s cijelom ekipom.
Program će se emitirati putem TV portala i Audio Stream-a 1 FOLK

SLUŠAJ UŽIVO

Želimo Vam i dalje ugodne trenutke uz naš i Vaš Club Music Radio.

Pozdravlja Vas DJ Bafy & Team !

Ponedjeljak 15.srpnja 2013 godine od 20:00 sati – VIVA Band (Bjelovar) u gostima na CLUB MUSIC RADIJU !

60246_422197081161107_1243633804_n

Pozdrav CLUBOVCI !

CMR studio Bjelovar koji vodi DJ Mario će Vam predstaviti peteročlani glazbeni sastav koji već duže vrijeme zabavlja brojne goste na raznim veselim prigodama. Njihova baza je Bjelovar, no članovi banda dolaze iz tri županije:
Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Zagrebačke.
Njihov repertoar se sastoji od domaćih zabavnih, tamburaških, narodnih, starogradskih, pop-rock i novih narodnih pjesama. Raspolažu velikim repertoarom, pogotovo narodnim, ali kao stari glazbeni mački i uhodani bend za svadbe mogu zadovoljiti različite glazbene želje i ukuse po načelu “za svakoga po nešto”.
Tijekom emisije emitirati ćemo pjesme Viva Banda-a i razgovarati sa njenim članovima. U programu uživo možete se uključiti i Vi te razgovarati putem Skype-a sa cijelom ekipom.
Program će se emitirati putem TV portala i Audio Stream-a 1 FOLK

SLUŠAJ UŽIVO

Želimo Vam i dalje ugodne trenutke uz naš i Vaš Club Music Radio.

Pozdravlja Vas DJ Bafy & Team !

CLUB MUSIC RADIO je napunio 5 !

Dragi naši CLUBOVCI !

S velikom radošću želimo podjeliti ovu vijest sa Vama. Naime, na današnji dan 31.svibnja 2008 godine u 21:37 h, dakle prije 5 godina, prvi puta su se putem interneta čuli zvuci našeg radija.5 year birthday cake
CMR projekt su pokrenuli DJ Bafy i DJ Sky uz podršku našeg stručnjaka i programera KCS-a koji i dan danas obogaćuje naš projekt sa idejama i inovacijama.

Ponosni smo što je i 5 godina nakon osnivanja radio i dalje aktivan te se nadamo da će još dugo tako i biti.
Dosta toga se promjenilo u ovih 5 godina rada CMR-a i to uglavnom u pozitivnom smislu. Web portal i dalje izrađujemo i održavamo sami koliko stignemo i umijemo kao i od samog početka, a rezultate ste imali prilike vidjeti tjekom ovih godina pa do danas. Trenutno web portal izgleda “malo” bolje nego što je izgledao prije par godina, ali kako se kaže: “Prvih 100 godina je najteže, a poslje već bude lakše :D”. Trenutno imamo 3 audio streama što znači da možete slušati 3 različite radio stanice unutar CMR-a. Prvu i primarnu sa domaćom glazbom, drugu sa stranom dance glazbom i treću sa stranim hitovima 70’s, 80’s i 90’s godina. TV portal i dalje radi kada DJ-i vode program uživo što Vam omogućuje da pratite naš radio program uživo i putem televizije tj. web kamere aktualnog DJ-a koji vodi program što smo i prvi uveli na našem području, ali i šire.

CM_Logo_white_outlinePovodom pete obljetnice radija, 15. lipnja 2013 godine, održat će se “TULJUMB PARTY” u glavnom studiju Club Music radija gdje će prisustvovati svi aktivni DJ-i. Svečani program ćemo prenositi kao i obično putem našeg Audio Stream-a 1 FOLK i putem TV portala cijeloga dana, a isto tako i u večernjim satima.
Pozivamo SVE CLUBOVCE da nam se pridruže slavlju putem CHAT servisa te da uveličaju našu proslavu sudjelovanjem u večernjem programu Club Music radija !

SLUŠAJ UŽIVO

Želimo Vam i dalje ugodne trenutke uz naš i Vaš Club Music Radio.

Pozdravlja Vas DJ Bafy & Team !

Pratite nas

SLUČAJNI VIC

RSS Najnovije vijesti

lipanj 2017
P U S Č P S N
« kol.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930