O radiju

Dana 31.svibnja 2008 godine u 21:37 h, prvi puta su se putem interneta čuli zvuci našeg radija.
CMR projekt su pokrenuli DJ Bafy i DJ Sky uz podršku našeg stručnjaka i programera KCS-a koji i dan danas obogaćuje naš projekt sa idejama i inovacijama. Ponosni smo što je i nakon toliko godina od osnivanja radio i dalje aktivan te se nadamo da će još dugo tako i biti.
Dosta toga se promjenilo u ovim godinama rada CMR-a i to uglavnom u pozitivnom smislu. Web portal i dalje izrađujemo i održavamo sami koliko stignemo i umijemo kao i od samog početka, a rezultate ste imali prilike vidjeti tjekom ovih godina pa do danas. Trenutno web portal izgleda “malo” bolje nego što je izgledao prije par godina, ali kako se kaže: “Prvih 100 godina je najteže, a poslje već bude lakše :D”. Trenutno imamo 8 audio stream-ova što znači da možete slušati 8 različitih radio stanica unutar CMR-a.
  • Prvu i primarnu sa narodnom i turbo-folk glazbom
  • Drugu sa stranom dance glazbom
  • Treću sa stranim hitovima 70’s, 80’s i 90’s godina
  • Četvrtu sa temom “Love Song” – strane laganice i balade
  • Petu sa “Italo Disco” glazbom
  • Šestu sa “CRO” hitovima Hrvatskih izvođača
  • Sedmu pod nazivom “Tambura” čije ime govori za sebe
  • Osmu po imenu “ExYU Pop-Rock” sa domaćom glazbom

TV portal i dalje radi kada DJ-i vode program uživo što Vam omogućuje da pratite naš radio program direktno putem televizije tj. web kamere aktualnog DJ-a koji vodi program, što smo i prvi uveli na našem području, a i šire. Zbog toga smo i dalje prisutni sa našim sloganom koji koristimo od samoga početka, a on glasi: GLEDAJ, SLUŠAJ I ZABAVLJAJ SE !

Projekt “Club Music Radio” je volonterski opredjeljen što znači da kao takav ne postiže nikakve prihode. Svi članovi ekipe CMR-a rade na dobrovoljnoj bazi iz hobija.
Pošto su troškovi za sve servere i održavanje CMR projekta dosta visoki, donacije i sponzorstva bilo kojeg oblika su dobro došla.
Na web portalu će biti istaknuti svi oni koji su donirali i pomogli da se CMR projekt i dalje održi On-Line.
Ukoliko i Vi želite postati donator ili sponzor, javite nam se putem KONTAKT FORME