CLUB MUSIC RADIO je napunio 5

Dragi naši CLUBOVCI !

S velikom radošću želimo podjeliti ovu vijest sa Vama. Naime, na današnji dan 31.svibnja 2008 godine u 21:37 h, dakle prije 5 godina, prvi puta su se putem interneta čuli zvuci našeg radija.5 year birthday cake
CMR projekt su pokrenuli DJ Bafy i DJ Sky uz podršku našeg stručnjaka i programera KCS-a koji i dan danas obogaćuje naš projekt sa idejama i inovacijama.

Ponosni smo što je i 5 godina nakon osnivanja radio i dalje aktivan te se nadamo da će još dugo tako i biti.
Dosta toga se promjenilo u ovih 5 godina rada CMR-a i to uglavnom u pozitivnom smislu. Web portal i dalje izrađujemo i održavamo sami koliko stignemo i umijemo kao i od samog početka, a rezultate ste imali prilike vidjeti tjekom ovih godina pa do danas. Trenutno web portal izgleda “malo” bolje nego što je izgledao prije par godina, ali kako se kaže: “Prvih 100 godina je najteže, a poslje već bude lakše :D”. Trenutno imamo 3 audio streama što znači da možete slušati 3 različite radio stanice unutar CMR-a. Prvu i primarnu sa domaćom glazbom, drugu sa stranom dance glazbom i treću sa stranim hitovima 70’s, 80’s i 90’s godina. TV portal i dalje radi kada DJ-i vode program uživo što Vam omogućuje da pratite naš radio program uživo i putem televizije tj. web kamere aktualnog DJ-a koji vodi program što smo i prvi uveli na našem području, ali i šire.

CM_Logo_white_outlinePovodom pete obljetnice radija, 15. lipnja 2013 godine, održat će se “TULJUMB PARTY” u glavnom studiju Club Music radija gdje će prisustvovati svi aktivni DJ-i. Svečani program ćemo prenositi kao i obično putem našeg Audio Stream-a 1 FOLK i putem TV portala cijeloga dana, a isto tako i u večernjim satima.
Pozivamo SVE CLUBOVCE da nam se pridruže slavlju putem CHAT servisa te da uveličaju našu proslavu sudjelovanjem u večernjem programu Club Music radija !

SLUŠAJ UŽIVO

Želimo Vam i dalje ugodne trenutke uz naš i Vaš Club Music Radio.

Pozdravlja Vas DJ Bafy & Team !